2016-12-07

Woensdag 7 december

De lang verwachte Sinterklaas loterij waar iedereen op zat te wachten is eindelijk begonnen. Officieel is de zaal pas om 19:30 uur open maar op deze dag was de zaal al vol op dit tijdstip. Er moesten dan ook extra stoelen worden gehaald om iedereen een plek te kunnen bieden.

Hieronder volgt een klein foto verslag van wat er allemaal te doen was op die avond.

Nog voor half acht was het al aardig vol.

 

De prijzenpot zag er dit jaar goed uit.

 

Terwijl sommigen nog even het weer bekeken op hun telefoon/tv….

 

Hadden wij de enige echte wereld beroemde weerman van Amsterdam en omstreken in huis. Hans Vos deed LIVE! een weervoorspelling voor de hele zaal die natuurlijk volledig correct was.

Onverwacht bezoek aan ons clubgebouw. De Sint heeft nog heel even gewacht om weg te gaan zodat er nog een bezoek kon worden gebracht aan de VRZ(P)

 

Na een klein ongelukje met de blik met lootjes (deze viel “per ongeluk” op de grond). Worden de lootjes nu onder de tafel weer terug in het blik gestopt…

 

Sommigen hadden daardoor meer geluk dan anderen. Zeker omdat er aan die tafel ook nog eens iemand aanwezig was die de nummers al op voorhand kon opnoemen… Toeval?

 

De hoofdprijs is uiteindelijk ook nog eens gewonnen door Loui met het wel heel erg mooi afgerond lotnummer 1000. Loui (PD1LOI) heel veel plezier met je nieuwe digitale portofoon TYT MD-380.

Namens het bestuur, iedereen heel erg bedankt voor de gezelligheid en graag tot de volgende keer.