Lid worden?

Genoeg redenen om lid te worden van de VRZA

1) Vertegenwoordigers van de VRZA, nemen ook deel aan het Amateur overleg met het Agentschap Telecom. Tijdens het overleg, dat tweemaal per jaar, in het voorjaar en in het najaar wordt gehouden, worden allerlei zaken besproken in het belang van onze radiohobby.

2) Op onze website https://www.vrza.nl/wp/cq-pa/ en http://www.vrza.nl/  bieden we u veel informatie  over de ontwikkelingen van onze hobby, aangevuld met interessante artikelen.

3) VRZA afdelingen zoals die van Flevoland organiseren middels uw contributiegeld bijeenkomsten.

4) Onze vereniging organiseert de Radiokampweek met de radiomarkt op camping de Jutberg te Laag Soeren. Zie onze website: http://www.radiokampweek.nl/

5) De VRZA is verbonden met het Duits Nederlands Amateur Treffen, een internationaal treffen voor zend- en luisteramateurs met hun gezin. Elk jaar in het laatste weekend van Augustus wordt dit evenement gehouden in de plaats Bad Bentheim (D).

6) De VRZA is een van de initiatiefnemers van de stichting radio-examens, deze stichting stelt zich ten doel examens af te nemen tot het behalen van een radio-amateur vergunning.

7) Er worden door onze vereniging radiowedstrijden georganiseerd.

8) Onze vereniging vertrekt certificaten/awards en bekers t.b.v. de radiowedstrijden , zoals “Worked All Netherlands Locator Contest (WANLC)”, “Divisional Award”, “Worked all continents”, enz

9) De verenigingszender van de Vereniging van Radio Zend Amateurs, VRZA heeft de roepnaam: PI4VRZ/A en is opgesteld in gebouw A in Kootwijk Radio, locator JO22VE. Elke zaterdagmorgen vanaf 10 uur. Frequenties: 3605 MHz LSB en 145.250 MHz FM
Webstream: Info op http://www.pi4vrz.nl/ Volg ons op twitter: @pi4vrza

10) De VRZA neemt deel in het Dutch QSL Bureau (DQB). Het bureau verzendt de QSL-kaarten van deze leden naar de QSL bureaus van de buitenlandse zusterverenigingen dan wel naar de regionale QSL-managers van andere afdelingen in Nederland.

11) Het cursusboek kun je nadat je lid bent geworden gratis worden downloaden https://www.vrza.nl/wp/cq-pa/

  • Jubileerde leden worden geëerd met een speld.
  • Jaarlijks houden we een Medewerkersdag waar alle landelijke bestuursleden aan deelnemen om de voortgang van onze vereniging te bespreken en verbeteren.
  • Jaarlijks houden we een Algemene ledenvergadering (ALV), hier worden alle jaarverslagen bekend gemaakt en besproken. Aftredende leden kunnen worden herbenoemd als ze zich beschikbaar stellen.
  • De contributie voor het VRZA-lidmaatschap bedraagt slechts € 25,- per kalenderjaar. Buitenlandse leden eveneens € 25,- per kalenderjaar, Jeugdlid of gezinslid (mits op hetzelfde adres een lid van de VRZA is geregistreerd) € 10,- per kalenderjaar.

Lid worden? klik hier

Wat is Radio Amateurisme?

VRZA advertentie
73’s bestuur VRZA afdeling Flevoland